Yangın Çıkış Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın bapları kullanım yerına nazaran, rengine nazaran evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan manken sınıflandırması dundaki gibidir

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta çın oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en yaraşır fiyat politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Sair bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hesap uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın bapsında kilit ve cenah mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak vadi belirlenmelidir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona sahip olmadığı kabilinden bu metanet süresi 20 ile 180 an beyninde bileğnöbetebiliyor. Ancak bu kapılar temelli yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak derece zinde. Neticeta baplar üstıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın sonunda mutlaka yanacaktır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına makul faziletli birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın Yangın Çıkış Kapısı belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Vahit Kanatlı Yangın Kapısı: Umumiyetle elan yurt alanlarda kullanılan hiçbir kanatlı yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmış ve yangına karşı muayyen bir müddet direnç gösteren yek kanatlı baplardır. Bu kapılar, bina içerisindeki yangın emniyetliğini yağdırmak muhtevain önemli bir role Yangın Kapısı sahiptir.  

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında tek yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı engel ve en azca 90 Yangın Çıkış Kapısı zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Yangın yahut acil manzara vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların gerekli testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page